Service

 • Contactgegevens

  Zeetours Cruises B.V.

  Goudsesingel 186

  3011 KD Rotterdam

  T010 28 23 880

  KvK nummer: 68458959

  BTW nummer: NL857453737B01

  CBP nummer: m1644177


  Openingstijden*

  Ma t/m Vr

  Zaterdag

  Zondag

  09:00 - 18:00

  10:00 - 17:00

  11:00 - 16:00  *Ma t/m vr vanaf 17.30u en op zondag zijn we uitsluitend telefonisch bereikbaar.

 • Wenst u cruise-advies aan huis? Cruisespecialisten Mandy en Marcel komen graag bij u langs.

   

   

  Mijn naam is Mandy Roerade,

   

  Sinds 2011 ben ik werkzaam als Cruise Specialist bij Zeetours. In deze 6 jaar heb ik veel ervaring opgedaan en mooie cruises gemaakt. Met veel enthousiasme en plezier verkoop ik dagelijks dit mooie product. Als Personal Cruise Specialist help ik u graag met het vinden van uw droomcruise. Er worden cruises aangeboden over de gehele wereld met veel verschillende rederijen en schepen. Aangezien er zoveel mogelijkheden zijn kom ik graag persoonlijk bij u langs om samen met u een mooie cruisevakantie samen te stellen en al uw vragen te beantwoorden. Neem voor een goed en persoonlijk advies contact met mij op en bespaar tijd.

   

  Mijn naam is Marcel Barkmeijer,

   

  Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Zeetours, echter al vanaf 2015 actief in de cruise wereld. Persoonlijk heb ik meer dan 27 keer gevaren met verschillende rederijen, schepen en verschillende vaargebieden wereldwijd. Ik cruise al sinds 1997 en hoop mijn passie voor cruisen aan u door te kunnen geven. Ik vind het ontzettend leuk om persoonlijk bij u langs te komen en samen met u een mooie cruisevakantie te vinden. Een cruise uitzoeken kan namelijk een hele uitdaging zijn met alle keuzes die u moet maken. Ik neem de tijd voor u om u te leren kennen en zo een passende cruise voor u samen te stellen!

   

   

  Indien u woonachtig bent binnen een straal van 70 kilometer vanaf Rotterdam kunt u een afspraak maken met Mandy of Marcel. U hoeft de deur niet uit, niet zelf te zoeken naar informatie en het is geheel kosteloos! Om een afspraak te maken kunt u tijdens de kantooruren contact opnemen met Zeetours, zie onze openingstijden.

   

 • Wij staan voor u klaar!

  Met een team van 30 cruise- specialisten doen wij alles wat nodig is om u een perfecte cruisevakantie aan te kunnen bieden. Zo staan we 7 dagen per week voor u klaar voor het beantwoorden van uw vragen voor, tijdens en na uw cruise.

  Kunt u niet vinden wat u zoekt op onze website? Laat het ons weten via email, telefoon of chat en u krijgt direct antwoord. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons eigen reisbureau. Wanneer u hiervoor een afspraak maakt, dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn

 • Contactformulier

  Naam Onderwerp Bericht